Bjergstedslagteren ligger i en lille landsby 3 km. fra
Jyderup på Vestsjælland.
Forretningen har eksisteret siden 1935 og har indtil 1.
januar 2011 haft 2 ejere. René overtog forretningen 1. januar 2011 efter Hans
Andersen.
Han har arbejdet som svend i forretningen siden 2003.
Vi har eget slagteri og slagter grise, kreaturer, lam og
geder, - både til videresalg i vores butik og til
returslagtninger.
Kødet får lov til at hænge og modne færdigt i vores eget
kølerum og bliver først solgt, når det har den rette
kvalitet.
Vi sætter kvalitet i højsædet og viderefører det gode
gammeldags håndværk, - det vil sige, at vi selv
producerer, røgvarer, spegepølser og pålæg – som
vi sælger i vores butik.
Endvidere har vi introduceret en del færdigretter, - der
bare lige skal opvarmes i ovnen, som både nye og gamle
kunder, har taget rigtig godt i mod.
Smørrebrød og pølseborde laver vi på bestilling.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores lille
forretning.
|